Grauzdētājā, kas darbojas ar cilindra tipa grauzdētavu, pupiņas tiek grauzdētas maksimāli 220 °C temperatūrā no 12 līdz 20 minūtēm. Šis lēnais un ļoti saudzīgais process ļauj kafijai optimāli attīstīt vērtīgo aromātu, kafija zaudē rūgtās vielas un ir īpaši labi panesama.Piegādes joma:
GORILLA Super Bar Crema 250 g pupiņu maisiņā.
Grauzdēšanas pakāpe
Krēmīgums
Intensitāte
Grauzdēšanas iekārtā pupiņas tiek grauzdētas no 12 līdz 20 minūtēm, maksimālajā 220 °C temperatūrā. Šis lēnais un ļoti saudzīgais process ļauj kafijai optimāli attīstīt vērtīgo aromātu, kafija zaudē rūgtās vielas un ir īpaši labi panesama.Piegādes joma:
GORILLA Espresso Bar Crema 1 KG pupiņu maisiņā.
Grauzdēšanas pakāpe
Krēmīgums
Intensitāte
Grauzdēšanas iekārtā pupiņas tiek grauzdētas no 12 līdz 20 minūtēm, maksimālajā 220 °C temperatūrā. Šis lēnais un ļoti saudzīgais process ļauj kafijai optimāli attīstīt vērtīgo aromātu, kafija zaudē rūgtās vielas un ir īpaši labi panesama.Piegādes joma:
GORILLA Coffee Coffee House 1 KG kafijas pupiņu maisiņā.
Grauzdēšanas pakāpe
Krēmīgums
Intensitāte
Grauzdēšanas iekārtā pupiņas tiek grauzdētas no 12 līdz 20 minūtēm, maksimālajā 220 °C temperatūrā. Šis lēnais un ļoti saudzīgais process ļauj kafijai optimāli attīstīt vērtīgo aromātu, kafija zaudē rūgtās vielas un ir īpaši labi panesama.Piegādes joma:
GORILLA Super Bar Crema 1 KG pupiņas maisiņā.
Grauzdēšanas pakāpe
Krēmīgums
Intensitāte
Grauzdēšanas iekārtā pupiņas tiek grauzdētas no 12 līdz 20 minūtēm, maksimālajā 220 °C temperatūrā. Šis lēnais un ļoti saudzīgais process ļauj kafijai optimāli attīstīt vērtīgo aromātu, kafija zaudē rūgtās vielas un ir īpaši labi panesama.Piegādes joma:
GORILLA Espresso Delicato 1 KG pupiņu maisiņā.
Grauzdēšanas pakāpe
Krēmīgums
Intensitāte
Grauzdēšanas iekārtā pupiņas tiek grauzdētas no 12 līdz 20 minūtēm, maksimālajā 220 °C temperatūrā. Šis lēnais un ļoti saudzīgais process ļauj kafijai optimāli attīstīt vērtīgo aromātu, kafija zaudē rūgtās vielas un ir īpaši labi panesama.Piegādes joma:
GORILLA Café Creme 1 KG pupiņu maisiņā.
Grauzdēšanas pakāpe
Krēmīgums
Intensitāte
Grauzdēšanas iekārtā pupiņas tiek grauzdētas no 12 līdz 20 minūtēm, maksimālajā 220 °C temperatūrā. Šis lēnais un ļoti saudzīgais process ļauj kafijai optimāli attīstīt vērtīgo aromātu, kafija zaudē rūgtās vielas un ir īpaši labi panesama.Piegādes joma:
GORILLA Espresso Crema No.1 1 KG pupiņu maisiņā.
Grauzdēšanas pakāpe
Krēmīgums
Intensitāte